bedrijfsruimte, kantoor, loods, unit te huur in Roosendaal, Breda, Gastel
Welkom bij Multi Center DESA-Objectverhuur !
Voor bedrijfsruimten, kantoor, loods en andere bedrijfsobjecten.
UITSTEKEND BEREIKBAAR            FLEXIBELE CONTRACTEN             PROFESSIONELE UITSTRALING                                                                       
DESA-Objectverhuur

Veenen 14
4703 RB Roosendaal
Tel: 06-19848937
E-Mail: info@desa-objectverhuur.nl
KvK num. 20120161
DESA - Objectverhuur
INFO
Organisatie
DESA-Objectverhuur is een dynamisch bedrijf met een duidelijke eigen visie omtrent advisering op het gebied van bedrijfsmatig onroerende zaken. Een bedrijf met jonge ondernemers, die door hard werken en een actieve marktbenadering hun dienstverlening uitstekend verstaan. Zowel aan- en verhuur, aan- en verkoop, advies en beheer behoren tot onze kernactiviteiten.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Een jong, gedreven en dynamisch team staat voor u klaar en biedt net het stapje extra wat bij andere kantoren vaak ontbreekt. 
Ook qua dienstverlening denkt DESA-Objectverhuur met u mee. Wij kunnen u adviseren bij (her)huisvestingsproblematiek, zoals vestigingslocatie, het benodigde metrage en zelfs de indeling van uw kantoor. Aan de hand van uw Programma van Eisen kunnen wij u optimaal adviseren omtrent uw (her)huisvesting.
Kortom: Door onze brede en diepgaande expertise plus de jarenlange ervaring kunnen wij onze opdrachtgevers van ďkleinĒ tot ďgrootĒ op een uiterst vaardige en zakelijke manier bedienen, waarbij doorzettingsvermogen en dynamiek een centrale plaats innemen.

Werkwijze
De bijzondere methode die wij hanteren voor het uitwisselen van informatie en de speciale manier van samenwerking maakt DESA-Objectverhuur uniek. De advisering is geŽnt op een no-nonsense mentaliteit, dus eerlijk, zakelijk en recht door zee, waarbij DESA-Objectverhuur tot hoofddoel heeft, een advies op een voor de cliŽnt zo goed mogelijke wijze te bewerkstelligen.

Net dat stapje extra dat bij anderen vaak ontbreekt, maakt DESA-Objectverhuur uniek
.
DESA-Objectverhuur is gevestigd aan de Veenen 14 op het industrieterein " de Borchwerf " te Roosendaal.

Op 2 kM afstand van OUTLET CENTRE ROSADA

Bezoek is alleen mogelijk op afspraak.