bedrijfsruimte, kantoor, loods, unit te huur in Roosendaal, Breda, Gastel
Welkom bij Multi Center DESA-Objectverhuur !
Voor bedrijfsruimten, kantoor, loods en andere bedrijfsobjecten.
UITSTEKEND BEREIKBAAR            FLEXIBELE CONTRACTEN             PROFESSIONELE UITSTRALING                                                                       
DESA-Objectverhuur

Veenen 14
4703 RB Roosendaal
Tel: 06-19848937
E-Mail: info@desa-objectverhuur.nl
KvK num. 20120161
DESA - Objectverhuur
DISCLAIMER
Disclaimer en Copyright Website 
Overname van gedeeltes van HTML op het net is met bronvermelding toegestaan.
Het is niet toegestaan om zonder toestemming van de auteur de volledige inhoud van HTML op het net op diskette, Cd-rom DVD of welk ander medium dan ook te verspreiden. Indien van toepassing berust het auteursrecht van de aangeboden informatie die via de links toegankelijk is gemaakt bij de rechthebbende van de betreffende pagina's. Dit geldt ook voor alle gebruikte handelsmerken en logo's.

Disclaimer
De informatie op HTML op het net wordt geleverd "zoals ze is". Het gebruik van de informatie op HTML op het net en de daaraan gekoppelde pagina's is voor het eigen risico van de gebruiker.
In geen enkel geval zal DESA-Objectverhuur aansprakelijk gesteld kunnen worden voor enige schade die het resultaat zou zijn van de levering, werking of gebruik van de informatie op HTML op het net. Hoewel de informatie met grote zorg verzameld werd, is de correcte werking ervan op geen enkele wijze gegarandeerd.

Links naar websites van derde partijen. De links op deze website welke naar websites van derde partijen leiden staan niet onder controle van DESA-Objectverhuur.
DESA-Objectverhuur is niet verantwoordelijk voor de bereikbaarheid of de inhoud van websites van derden. Het beschikbaar stellen van websites van derden wordt door DESA-Objectverhuur gezien als een service en niet als een vereiste.

Alle teksten en illustraties Copyright 2005-2013 DESA-Objectverhuur. Alle rechten voorbehouden.